Klicka här för att prova Phone Cafés nya websida!
Teledejting - När du vill Demodejta!


Här loggar du in med det kontonummer du fått när du köpt samtalstid på Phone Café.
Kontonummer

PIN-kod

Glömt PIN-kod?

Veckans blogg

2015-11-20

Klittra mera!

Ylva Franzén som är erotikpedagog har skrivit en bok som heter Klittra mera, som handlar om kvinnans klitoris och att denna fantastiska del av kvinnan bara är till för sexuell njutning. Jag tillhör dem som tycker ordet klittra är ett härligt ord för klittrabärares njutningar ensam eller i sällskap.

Det känns som om kukbärare haft det lättare att uttrycka sin egenstimulering. Att runka har känts oerhört vedertaget och något som alltid funnits och synts såväl i media som i vänkretsar. Inte har jag pratat om att jag klittrar på några tjejmiddagar? Varför är det så? Skulle önska att vi mer öppet kunde prata om njutning och vår sexualitet. Jag får väl börja på nästa middag!

I DN den 11 november står det om kvinnlig onani och ordet klittra där världen runtom oss tycker det är Bloody brilliant.

Tänker återigen på populära dokusåpan Paradise Hotel som går nu där killarna varje gång pratar om att runka och drar i snabeln så ofta det går medan jag inte hört tjejerna prata om att de längtar efter att få en orgasm eller längtar efter att lägga sig och klittra lite. Dessutom används ordet fitta som skällsord av samtliga deltagare ett antal gånger i varje program. Varför är det så? Detta underbara könsorgan som ger så mycket njutning, varför ska det tabubeläggas och användas som skällsord? Den ursprungliga betydelsen för fitta är ju ”våt ängsmark” så det blir lite absurt när jag tänker på det. När Oliver i Paradise Hotel för 20:e gången säger jävla fitta eller ngt liknande så säger han egentligen jävla våt ängsmark. Varför har det blivit så tokigt?

Dags att återta njutningen mer offentligt – låt oss sprida positiva bilder kring kvinnans kön och njutning istället för tvärtom, håller ni med?

Nu åker jag till solen några veckor och lita på att jag kommer att ägna en del av min tid åt att klittra och frossa av sol, bad och njutningar.

Klittrande hälsningar
Fanny Hill


Tidigare bloggar

PÅ LINJEN:
19

Ring!

Tjejer:
020-88 66 00

0 kr/min (syns ej på räkningen)

Killar:
0939-5200

3.50 kr/min

Killar:
290

3.95 kr/min
(Tele2, Tre)


Faktura:
08-5020 12 00

från 2.50 kr/min

Konto:
08-5020 98 98

fr. 2.40 kr/min

Veckans blogg

Hormonidepp trots solsken ute?
Har du tappat lusten? Pirrar inte alls i kroppen som det än gång gjorde och dessutom ligger din partner ...
Läs mer

Reklamfilm

 Reklamvideo med Ellen Reklamvideo med Ellen
 Reklamvideo med Natasha Reklamvideo med Natasha

Köp samtalstid:
Anonymt
Faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Telefonräkningen
Hur fungerar det?
Driftinformation
Blogg
Bilder/Reklamfilm
Om Phone Café
Kontakt

Follow phonecafe on Twitter
© Copyright 2017 Phone Café - Box 7059 - 10386 STOCKHOLM - tel kundtjänst 08-440 41 09