Klicka här för att prova Phone Cafés nya websida!
Teledejting - När du vill Demodejta!


Här loggar du in med det kontonummer du fått när du köpt samtalstid på Phone Café.
Kontonummer

PIN-kod

Glömt PIN-kod?

Veckans blogg

2016-03-04

Lite tantrisk yoga, tack!

När jag hör ordet tantra, så ser jag massor av människor som gör omöjliga och sköna saker i en stor ormgrop framför mig. Men tantra är så mycket mer och blir dessutom mer och mer synligt hos oss i västerlandet; det finns tantra-yoga, tantra-massage, tantra-kurser, tantra-meditation, tantra-festivaler osv.

Ordet tantra betyder att utvidga och frigöra. Hell yes till det!

Tantra är en livsväg som handlar om att säga ja till allt som erbjuds i livet och vara fullt närvarande i alla aspekter, vilket jag som är något av en andlig nörd, gillar. Den kan användas såväl i sexuella sammanhang som i andra.

I en kurspresentation för Tantra läser jag att den kommer att berika mitt kärleks-och sexliv, väcka min erotiska potential och den hemliga tantriska orgasmen. Jag kan lära mig metoder för att öka min närvaro och olika yoga-tekniker för att skapa harmoni, öka viljestyrka, stresshantering, hitta djup i relationer och meningen med livet osv. En blandning av mindfulness, andlighet, yoga, sex och erotik, låter som en kurs jag vill gå på. Någon som hänger på?

Jag undrar hur vår planet skulle se ut om alla gick på tantrakurser? Om alla var närvarande och i relation med varandra, så vackert och mysigt det skulle vara. Jag skulle nog passa mer under hippietiden, tycker det låter som härlig flower power vilket verkligen behövs i vår värld idag, tänker jag, som motkraft till allt elände som skapas. Eller vad tycker ni? Om alla mår bra och är i harmoni med sig själva och varandra så behövs inga konflikter eller krig, eller hur?

Enligt Skandinavisk Yoga och meditationsskola står det att tantriskt vetande kommer från den matriarkaliska perioden i förhistorisk tid då kvinnorna dominerade som gudinnor. I ritualerna var kvinnor och män jämlika. Låter som en härlig tid.

Tantra-yoga är som ett naturligt Viagra står det som rubrik i en artikel från Aftonbladet. Det handlar om att vara fullt närvarande med alla sinnen när vi har sex och att njuta länge. Det finns 84 000 yoga-ställningar att lära sig vid tantra, så det är nog bäst jag börjar träna!

Mer sexuell närvaro åt folket!
Fanny Hill


Tidigare bloggar

PÅ LINJEN:
22

Ring!

Tjejer:
020-88 66 00

0 kr/min (syns ej på räkningen)

Killar:
0939-5200

3.50 kr/min

Killar:
290

3.95 kr/min
(Tele2, Tre)


Faktura:
08-5020 12 00

från 2.50 kr/min

Konto:
08-5020 98 98

fr. 2.40 kr/min

Veckans blogg

Hormonidepp trots solsken ute?
Har du tappat lusten? Pirrar inte alls i kroppen som det än gång gjorde och dessutom ligger din partner ...
Läs mer

Reklamfilm

 Reklamvideo med Ellen Reklamvideo med Ellen
 Reklamvideo med Natasha Reklamvideo med Natasha

Köp samtalstid:
Anonymt
Faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Telefonräkningen
Hur fungerar det?
Driftinformation
Blogg
Bilder/Reklamfilm
Om Phone Café
Kontakt

Follow phonecafe on Twitter
© Copyright 2017 Phone Café - Box 7059 - 10386 STOCKHOLM - tel kundtjänst 08-440 41 09